+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Erciyes Teknopark’ta “Savunma Sanayi Alt Yüklenicileri İkili İş Birliği Buluşmaları” Yapıldı

Erciyes Teknopark’ta “Savunma Sanayi Alt Yüklenicileri İkili İş Birliği Buluşmaları” Yapıldı

 Fotoğraf

Gerçekleşen etkinliğe Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. İbrahim Narin, Erciyes Teknopark Genel Müdürü Serhat Dalkılıç, savunma sanayi firma temsilcileri, Kayseri ile çevre illerde savunma sanayi alanında çalışma potansiyeli olan firmalardan temsilciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. İbrahim Narin yaparken, etkinlik Türk Savunma Sanayinin önde gelen firmalarının (Aselsan, Aspilsan, Tusaş) sunumları ile devam etti.

Sunum yapan firmalar, potansiyel alt yüklenici olan katılımcı firmalara iş birliği süreçleri ile ilgili bilgiler verip, potansiyel iş birliği konularından bahsettiler.
Etkinliğin öğleden sonraki kısmında ise ikili iş birliği görüşmeleri organize edilmiş olup, 100’den fazla ikili iş birliği görüşmesi ile gelecekte yapılabilecek iş birlikleri üzerine tanışma toplantıları gerçekleştirildi.
Etkinlikte Kayseri ile çevre illerde savunma sanayine çalışmak isteyen firmaların savunma sanayi temsilcileri ile ilk kontaklarının kurulması sağlandı. 


11:29, 19.01.2023