+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BİGG ERCİYES TÜBİTAK 1512 TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ BAŞVURULARI BAŞLADI

BİGG ERCİYES TÜBİTAK 1512 TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ BAŞVURULARI BAŞLADI

 Fotoğraf

BiGG Programı 1. Aşama süreçlerini yürütecek olan 31 uygulayıcı kuruluş arasında yer almayı başaran Erciyes Teknopark’ın, BiGG Erciyes adını verdiği girişimcilere yönelik TÜBİTAK 1512 sermaye desteği programının başvuruları başladı.


BİGG Erciyes programına başvuru süreci ile ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Recai Kılıç şunları söyledi: “TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermayesi programı kapsamında Bireysel Genç Girişim (BİGG) programında ekonomiye katkı sağlayacak iş fikirlerinin hayata geçirilmesi amaçlanmaktadır. BiGG kapsamında girişimcilerin yenilikçi teknolojik iş fikirlerinin, hayata geçmesi ve şirketleşmesi konusunda hibe desteği verilmektedir.

1 Ekim 2020 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında BiGG Programı 1. Aşama süreçlerini yürütecek olan uygulayıcı kuruluşlar arasında yer alan Erciyes Teknopark olarak bu süreci Marmara Üniversitesi ile iş birliği kapsamında yürüterek daha geniş bir kitleye hitap edebileceğiz.

İş Fikrinizin Gerçeğe Dönüşmesi İçin Siz de  www.biggerciyes1512.com'a Başvurun !

BİGG Erciyes programı, başvuruların alınıp incelenmesi, TÜBİTAK’a iletilmesi, programa dahil olacak girişimcilerin jüri tarafından seçilmesi, seçilen girişimcilerin konu ile ilgili eğitimler alması aşamalarını içermektedir.
TÜBİTAK desteğini alan girişimcilerimiz Sera Kuluçka Merkezi’nde AfterSera ticarileşme programına dahil olarak iş fikirlerini hayata geçirirken iş süreçlerini hem hızlandırma hem de profesyonel destek alma fırsatı yakalamış olacaklar.
BİGG Erciyes programına;
*Lisans son sınıf öğrencileri
*Lisans mezunları
*Yüksek lisans öğrencileri/mezunları
*Doktora öğrencileri /mezunları
*Akademisyenler
*Son mezuniyet tarihinden itibaren en fazla 10 yıl geçmiş olanlar başvuru yapabilirler.

Şirketinizi 200.000 TL Hibe Desteği ile Kurabilirsiniz
Yenilikçi iş fikirlerinin girişimcilere verilen eğitimler ile geliştirilerek teknolojik tabanlı ürünlere dönüşümünü kapsayan BiGG Erciyes programında, girişimcilere verilecek olan hibe TÜBİTAK tarafından sağlanmakta olup tamamen TÜBİTAK’ın yetkisi dahilindedir. Erciyes Teknopark olarak tüm girişimci adaylarını www.biggerciyes1512.com adresinden BiGG Erciyes programına başvurmaya davet ediyoruz.”


09:48, 30.10.2020