+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 2247 - C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) Başlıyor

2247 - C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) Başlıyor

 Fotoğraf

2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı  kapsamında TÜBİTAK Merkez ve  Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK  tarafından desteklenen bir araştırma  projesinde görev alacak lisans öğrencileri  aylık burs ile desteklenecek.
STAR programına başvurmak isteyen lisans öğrencilerinin öncelikle TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen bir araştırma projesinden kabul alması gerekmektedir. Bir projeden kabul alan öğrenciler Başvuru Belgeleri sekmesinde yer alan "TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen bir araştırma projesinde görev alacağını gösterir belgeyi” proje yürütücüsüne imzalatmalıdır.

Programa başvurmak isteyen lisans  öğrencileri TÜBİTAK Merkez ve  Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK  tarafından desteklenen araştırma  projelerine star.tubitak.gov.tr adresinden  ulaşabilecek. Projesine STAR aracılığıyla  lisans öğrencisi alımı yapmak isteyen  proje yürütücüleri projelerinin portalda  yer alması için star@tubitak.gov.tr  adresine mail atabilirler.

Bu projeye kabul edilen lisans öğrencileri bursiyer olarak görev alırken, 6 ay boyunca aylık 750 TL burs almaktadırlar.
Çağrı Takvimi : 2 Kasım 2020 – 30 Kasım 2020


09:36, 28.10.2020