+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » LC WAIKIKI’DEN ERCİYES TEKNOPARK’A ÜST DÜZEY ZİYARET

LC WAIKIKI’DEN ERCİYES TEKNOPARK’A ÜST DÜZEY ZİYARET

 Fotoğraf

Yurt içi ve yurt dışında 900’ün üzerinde mağazası bulunan ve 2023’te kendi alanında Avrupa’nın ilk 3 firmasından biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, Erciyes Teknopark’a ziyarette bulundu.
Erciyes Üniversitesi’nin patent portföyünü yöneten ve patentlerin ticarileştirilmesine dair faaliyetlerde bulunan Erciyes Teknopark Fikri Haklar Biriminin yaptığı görüşmeler neticesinde , LC Waikiki’nin üç yöneticisinin de aralarında bulunduğu beş kişilik heyete, patent portföyündeki buluşlar tanıtıldı.

Buluş sahibi akademisyenlerden doğrudan bilgi alan LC Waikiki heyeti, buluşların gerçekleştirildiği laboratuvarları ve buluşlara ait prototipleri de yerinde görme imkanı buldu.

Patentli teknolojilerimiz haricinde LC Waikiki’nin ilgi alanına girebilecek projeleri veya çözüm önerileri olan akademisyenlerimizin de B2B görüşmeler gerçekleştirdiği organizasyondan güzel işbirliklerinin çıkması beklenmekte olup, yakın zamanda Erciyes Üniversitesi’nden akademisyen grubunun bulunacağı bir heyet ile de LC Waikiki’ye iadei ziyarette bulunulacaktır.


11:01, 12.12.2018

Haber Fotoğrafları