+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Filistinli Girişimciler Erciyes Teknopark’ta

Filistinli Girişimciler Erciyes Teknopark’ta

 Fotoğraf

Gazze’de kurulu bulunan University College of Applied Science bünyesinde yer alan teknoloji tabanlı girişimci yetiştirme merkezi olan UCASTI ile Erciyes Teknopark arasında bu sene başında imzalanan uluslararası iş birliği protokolü kapsamında Filistinli girişimciler Erciyes Teknopark’ta eğitim aldı.

Erciyes Teknopark’ta düzenlenen etkinlik kapsamında Filistinli girişimcilere, iş fikri doğrulama, iş modeli geliştirme, ürün/pazar uyumunu yakalama ve yatırımcı sunumu hazırlama konu başlıklarında eğitimler verildi.

Düzenlenen organizasyon ile ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recai Kılıç şunları söyledi:” Bu sene başında imzalanan uluslararası işbirliği protokolü kapsamında Gazze'de kurulu bulunan University College of Applied Science bünyesinde yer alan teknoloji tabanlı girişimci yetiştirme merkezi olan UCASTI’deki girişimcileri Erciyes Teknopark olarak destekleme kararı aldık. Erciyes Teknopark bu girişimcilere tamamen ücretsiz olarak hizmet verip Türkiye’de şirket kurmaları için gerekli alt yapı desteğini sağlayarak danışmanlık hizmeti verecek.

Dört gün boyunca süren eğitimlerde;

* Pazara Giriş Stratejisi,
* Konumlandırma
* Değer Önermesi
* Kanvas İş Modeli
* Yatırımcı Sunumu
* İş Planı Hazırlama
* Mentor Görüşmesi
* Patent Tarama konu başlıkları uzman eğitmenler tarafından interaktif bir şekilde verildi.


Eğitimlerin ardından Filistinli girişimcilerin Erciyes Teknopark’ta projelerini sundukları Sunum Günü etkinliğinde de ortaya çıkan çalışmalardan verimli bir birliktelik sağlandığını söyleyebiliriz. Bu iş birliğinin artarak devam etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu protokolle hedefimizin Filistin’deki teknoloji tabanlı girişimcilerin teknoparkımızda firma kurmasını sağlayarak, Ortadoğu pazarı ile ilişkilerimizi kuvvetlendirmek olduğunu söyleyebilirim.”


09:31, 30.10.2018

Haber Fotoğrafları