+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ‘Teoriden Pratiğe Yazılım Teknolojileri ve Süreçleri’ Eğitimi Düzenlendi

‘Teoriden Pratiğe Yazılım Teknolojileri ve Süreçleri’ Eğitimi Düzenlendi

 Fotoğraf


Erciyes Teknopark ve İş Bankası iştiraki Softtech tarafından bölgede yer alan firmalara ve üniversite öğrencilerine yönelik ‘Teoriden Pratiğe Yazılım Teknolojileri ve Süreçleri’ eğitimi düzenlendi. Düzenlenen eğitim kapsamında yazılım süreçleri, yapay zeka, artırılabilir gerçeklik gibi konular masaya yatırıldı.

Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sema Aslan düzenlenen etkinlikle ilgili şunları söyledi: ‘’Firmalarımızın yazılım projesi gerçekleştirirken sektör deneyimleri, üniversite sanayi işbirliklerinin geliştirilmesi özellikle üniversite öğrencilerinin çalışma hayatında kendilerini bekleyen fırsatları yakından görebilmelerine destek olmak amacıyla düzenlenen bu eğitimleri sıklıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Bu etkinlik sayesinde Softtech firması ile üniversitemiz ve teknopark arasında karşılıklı işbirliğinin temeli atılmaktadır. Firmanın ihtiyaç duyacağı insan kaynağının Erciyes Üniversitesi’nden sağlanması ve firmanın yaptığı işlerde teknopark firmaları ile birlikte hareket etmesi temel arzumuzdur’’

Kapanışta yazılım süreçlerine ilişkin gelen sorular Softtech uzmanları tarafından tek tek yanıtlanarak eğitimle ilgili değerlendirme konuşmaları gerçekleştirildi.


09:51, 04.01.2018

Haber Fotoğrafları