+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » MİLLİ İRADEMİZE VE DEMOKRASİMİZE KARŞI YAPILAN HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ

MİLLİ İRADEMİZE VE DEMOKRASİMİZE KARŞI YAPILAN HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark A.Ş. Yönetimi, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminin birinci yıldönümü sebebiyle yayımladığı mesajda, Aziz Türk Milleti’nin milli iradesine sahip çıkarak hainlere en büyük cevabı verdiğini belirtti.

Erciyes Teknopark A.Ş. Yönetimi yayımladığı mesajına şu ifadelerle devam etti: “Tarih boyu bağımsızlığından ödün vermeyen Türk Milleti kazandığı zaferlere 15 Temmuz 2016 tarihinde bir yenisini daha eklemiştir. Gece boyunca yazdığı kahramanlık destanıyla “Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Milletin” olduğuna dair son noktayı koymuştur.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir komuta zinciri dışında, çeşitli sınıflardan ve rütbelerden, Fethullahçı Terör Örgütü üyesi bir grup askerin başlattığı bu darbe girişiminin adı vatana ihanettir. Bu ihanet karşısında tek yürek, tek milet olarak milli iradeye sahip çıkılmıştır. Üstelik ülke tarihimizde ilk kez silahlı bir darbe teşebbüsünü Yüce Türk Halkı kendi canı pahasına engelleyerek, bağımsızlık ve özgürlüğünden ödün vermemiştir. Türk Milletinin kazanmış olduğu bu zafer tarihe geçecek olup darbe girişimlerinin de başarılı olamayacağının göstergesi olmuştur. Bu hain darbe girişiminden Türk Milleti daha güçlenerek çıkmış, birbirine daha çok kenetlenmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti devleti hedefleri doğrultusunda hız kesmeden ilerleyerek, tek vatan ve tek bayrak olarak ilelebet varlığını sürdürecek, hainlere geçit vermeyecektir.”

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Kamuoyuna saygılarımızla


12:57, 12.07.2017