+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ERCİYES TEKNOPARK’TA, AKADEMİSYENLERE ERASMUS FONLARIYLA İLGİLİ PROJE YAZMA EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

ERCİYES TEKNOPARK’TA, AKADEMİSYENLERE ERASMUS FONLARIYLA İLGİLİ PROJE YAZMA EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Erasmus+ fonlarıyla ilgili akademisyenlere yönelik proje yazma eğitimi düzenlendi. Düzenlenen eğitim iki tam gün boyunca uygulamalı olarak verildi.

Düzenlenen Erasmus+ fonları proje yazma eğitimiyle ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz şunları söyledi:” Avrupa Birliği Fonlarından olan ve kişilere yaş ile eğitim geçmişlerine bakılmaksızın yeni beceriler kazandırılması, kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesi, istihdam olanaklarının arttırılması, akademik işbirliklerinin sağlanması, iyi uygulama örneklerinin incelenmesi vb. birçok konuda hareketlilik sağlayan Erasmus+ fonlarıyla ilgili akademisyenlerimize yönelik uygulamalı proje yazma eğitimi düzenledik. Bu eğitim sonrası projesi desteklenen araştırmacılar ortak ülkelerde sertifikalı eğitimler alma imkanı yakalayıp, araştırma ekibinin eğitim, ulaşım, konaklama vb. tüm masrafları AB Erasmus+ fonu tarafından karşılanacaktır.

Interaktif olarak düzenlenen eğitim sonrası akademisyenlerden gelen sorular yanıtlandı ve eğitime katıldıklarına dair sertifikaları takdim edildi.

Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak amacımız akademisyenlerimizin proje yazma çalışmalarını destekleyebilmek ve teşvik etmektir. Bu kapsamda da akademisyenlerimizin projelerini uygun fona yönlendirme, yazım sonrası inceleme ve birebir rehberlik hizmetimiz de devam etmektedir.”


09:07, 19.01.2017

Haber Fotoğrafları