+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ETTOSOFT YAZILIM KÜMESİ FİRMALARI AKADEMİSYENLERLE BULUŞTU

ETTOSOFT YAZILIM KÜMESİ FİRMALARI AKADEMİSYENLERLE BULUŞTU

 Fotoğraf


Erciyes Teknopark’ın yürüttüğü Kayseri’nin ilk, Türkiye’nin ise ikinci yazılım kümesi olan Ettosoft Yazılım Kümesi firmaları ile yazılım/donanım alanında çalışmalar yapmakta olan akademisyenler Speed Networking etkinliğinde bir araya geldiler.

Düzenlenen etkinlikte ETTOSOFT Yazılım Kümesi firmaları ve akademisyenler arasında yeni iş birliklerinin, dinamik yapılanmaların ve çözüm odaklı çalışmaların oluşması için yeni bir kapı aralanmış oldu.

Ettosoft Yazılım Kümesi firmaları ile yazılım/donanım alanında çalışmalar yapmakta olan akademisyenler arasında düzenlenen Speed Networking etkinliği ile ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz şunları söyledi:” ETTOSOFT Yazılım Kümesi, uluslararası rekabetin geliştirilmesini sağlamak amacıyla; Erciyes Teknopark A.Ş. çatısı altındaki 195’den fazla Ar-Ge firması arasından seçilen 20 üye firmadan oluşmaktadır.


Yazılım ve bilişim sektöründe faaliyet gösteren üye firmalar, birlikte hareket etmeden doğacak sinerji ile uluslararası rekabet güçlerini artırmak amacıyla 36 ay boyunca; ihtiyaç analizi, eğitim ve danışmanlık, yurtdışı pazarlama programı ve alım heyeti gibi çalışmalar için UR-GE Teşvik Programı tarafından desteklenmektedir.


Paydaşlarımızın ülke ekonomisine katkı sağlayan, yurt dışı piyasalarında söz sahibi güçlü firmalar arasına girebilmesi adına biz de Erciyes Teknopark adına gereken çalışmaları yapıyoruz. Bugün düzenlenen etkinlikle de yazılım/donanım alanında çalışmalar yapan akademisyenlerimizi ETTOSOFT Yazılım Kümesi firmaları ile buluşturarak öncü ve örnek olacak yeni işbirliklerinin doğması için bir adım atmış olduk.

“İş Birliği Güç Birliği” sloganıyla yola çıkan ETTOSOFT Yazılım Kümesi firmalarımızın güncel uygulamaları yakalamaları ve bunları ticari hayatlarında da kullanabilmeleri adına etkinliklerimize devam ediyor olacağız.”


14:17, 26.12.2016

Haber Fotoğrafları