+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Erciyes Teknopark, Firmaları Uluslararası Pazara Hazırlıyor

Erciyes Teknopark, Firmaları Uluslararası Pazara Hazırlıyor

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından firmalara “Uluslararası Pazar Analizi” etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Euromonitor International Dubai Ofisi'nden Belgin Kurtuluş (Business Development Consultant) uluslararası pazara girme stratejileriyle ilgili birçok değişkene erişim sağlayan Euromonitor Passport programını anlattı.

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz şunları söyledi: “Günümüzde yoğun rekabetin yaşandığı global pazarlarda başarılı olabilmek için rekabet ortamının iyi tanınması ve doğru adımların atılması gerekir. Bu bağlamda firmaların uluslararası pazarda başarılı olabilmeleri adına “Uluslararası Pazar Analizi” etkinliğini düzenledik.
Euromonitor International dünyada sektörler, ülkeler ve tüketiciler ile ilgili global stratejik istihbarat sağlayan, önde gelen bağımsız kuruluşlardan biridir. Uluslararası pazarlara girme stratejileri ve ilgili pazarda ana oyuncular, pazar büyüklüğü, ortalama satış rakamları gibi birçok değişkene erişim sağlayan Euromonitor International gibi programların firmalarımıza tanıtılmasını sağlayarak uluslararası pazara hazırlıyoruz.”


10:00, 22.06.2016

Haber Fotoğrafları