+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ERCİYES TEKNOPARK’TA, ARDEB PROJE ÖNERİSİ YAZMA EĞİTİMLERİ DÜZENLENDİ

ERCİYES TEKNOPARK’TA, ARDEB PROJE ÖNERİSİ YAZMA EĞİTİMLERİ DÜZENLENDİ

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından ARDEB (Araştırma Destek Programları Başkanlığı) proje önerisi yazma eğitimleri düzenlendi.

Eğitimler PROGEDA Proje Geliştirme Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri uzmanları tarafından Sosyal ve Beşeri Bilimler ile Fen ve Mühendislik Bilimlerine ayrı ayrı oturumlarda verildi. Her bilim dalına özel olarak anlatılan eğitimlerde sunumlar sonrası akademisyenlerden gelen sorular yanıtlandı.

Projesiz Akademisyen Kalmasın
Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz şunları söyledi: “ARDEB bilgi günü etkinliklerini belirli aralıklarla düzenlemekteyiz. ARDEB, üniversitelerden, kamu kuruluşlarından ve özel sektörden önerilen araştırma projelerine destek vermektedir. Amacımız Araştırma Destekleri Başkanlığına bağlı hibe fonları hakkında bilgilendirme yaparak akademisyenlerimizin proje yazma çalışmalarını destekleyebilmek ve teşvik etmektir.

“Projesiz Akademisyen Kalmasın” hedefi doğrultusunda Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak akademisyenlerimizin projelerini uygun fona yönlendirme, yazım sonrası inceleme ve birebir rehberlik hizmeti de vermekteyiz.”


09:41, 07.06.2016

Haber Fotoğrafları