+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Yeni İşim Girişim Diyorsanız, BİGG ERCİYES BAŞVURULARI BAŞLADI

Yeni İşim Girişim Diyorsanız, BİGG ERCİYES BAŞVURULARI BAŞLADI

 Fotoğraf

Erciyes Teknopark’ın, Bireysel Genç Girişim (BİGG Erciyes) adını verdiği programının 2016 yılı başvuruları başladı.

BİGG Erciyes başvuru süreciyle ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz şunları söyledi:” BİGG Erciyes, temel anlamda girişimci ve girişimciye ait iş fikirlerinin geliştirilerek, nitelikli iş planına dönüştürülmesi programıdır. Program, başvuruların alınması, incelenmesi, TÜBİTAK’a iletilmesi, programa dahil olacak girişimcilerin şeffaf ve adaletli bir biçimde seçilmesi, seçilen girişimcilerin konuyla ilgili eğitimler alması aşamalarını içerir.

Şirketinizi 150.000 TL Finans Desteği ile Kurmak için Siz de www.biggerciyes.com'a Başvurun
BİGG Erciyes programına;
• 2016 Lisans Mezunları,
• Lisans Mezunları,
• Yüksek Lisans Öğrencileri /Mezunları,
• Doktora Öğrencileri /Mezunları,
• Akademisyenler başvurabilirler.

BİGG Erciyes, eğitimlerin ardından saha çalışmalarının yapılması, mentörlük ve proje yazım desteği sağlanıp başarılı olan girişimcilerin seçilerek TÜBİTAK’a bildirilmesi süreçlerini kapsar. TÜBİTAK desteğini alan girişimciler, Pro-Sera programına dahil edilerek iş fikirlerini hayata geçirirken iş süreçlerini hem hızlandırma hem de profesyonel destek alma fırsatı yakalamış olurlar.
BİGG Erciyes programına son başvuru 01 Ağustos 2016 tarihidir. Erciyes Teknopark olarak BİGG Erciyes programına tüm girişimci adaylarını başvurmaya davet ediyoruz.”


11:25, 24.05.2016