+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Erciyes Teknopark’ı Ziyaret Etti

Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Erciyes Teknopark’ı Ziyaret Etti

 Fotoğraf

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Erciyes Teknopark’ı ziyaret etti.

Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Bilgin Yazlık, kurul üyelerine Erciyes Teknopark’ın başarı ile sonuçlandırılan projeleri ve verilen hizmetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Yazlık yaptığı bilgilendirmede, 2015-2020 yılları arasında Kayseri, Sivas ve Yozgat (TR 72) bölgesinde Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında yetkili tek temsilcilik unvanına sahip olarak Erciyes Teknopark’ın faaliyet gösterdiğini belirtti. Böylece TR72 bölgesi firmalarının hem Avrupa Birliği ve ticari işbirliklerine dair bilgiye hem de teknoloji transferi konusundaki desteğe aynı noktadan ulaşabilmekte kolaylık yaşadıklarının altını çizdi.

Kurul üyelerine Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi uzmanları tarafından Avrupa İşletmeler Ağı, Horizon 2020 Projeleri, Fikri Mülkiyet Hakları ve Kümelenme başlıklarında bilgilendirme sunumları yapıldı.

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu, Türkiye’nin En İyi 5.Teknopark’ı seçilen Erciyes Teknopark’ın kazandığı başarılardan dolayı gurur duyduklarını belirtti. Sarıoğlu, Erciyes Teknopark’ın Sera Kuluçka Programı kapsamında başarılı girişimciler yetiştirmeye yönelik yapılan çalışmalarından son derece memnuniyet duyduklarını söyledi. Bu programlarla iş fikirlerinin hayata geçirilip bölge ekonomisine önemli katkılar sağlandığını vurgulayan Sarıoğlu, Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu olarak kendilerinin de girişimcilik eğitim programlarını desteklediklerini belirtti.


11:11, 07.04.2016

Haber Fotoğrafları