+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » III. Araştırma ve İnovasyon Çalıştayı

III. Araştırma ve İnovasyon Çalıştayı

III. Araştırma ve İnovasyon çalıştayı bu yıl 15 Bölge üniversitesinin katılımıyla, 23-25 Şubat 2021 tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde online (çevrimiçi) düzenlenecektir. Çalıştay 23 Şubat saat 09:00’da TÜBİTAK Başkanı Sn.Prof. Dr. Hasan Mandal’ın konuşmalarıyla başlayacaktır. Program akışı http://arastirmainovasyon.erciyes.edu.tr adresinde sizlerle paylaşılmıştır.
Üçüncü kez düzenlenecek olan Araştırma ve İnovasyon Çalıştayı’nın bu yılki amacı; bölge üniversiteleri arasında iş birliğinin artırılması yoluyla; nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesi, ortak altyapıların kullanılması, katma değeri yüksek akademik çıktı elde edilmesi ve çalıştaya katılacak üniversitelerin birbirini ve araştırma potansiyelini tanımasıdır.
Çalıştay çevrimiçi platformalar aracılığı düzenlenecek olup http://arastirmainovasyon.erciyes.edu.tr adresinden veya Erumedya ve Erumedya 2 adreslerinden canlı olarak izlenebilecektir.
Çalıştayın konu başlıkları aşağıdaki şekilde olup toplam 123 araştırmacı 15 üniversiteden katılım gösterecek ve sizlerle öncül araştırma konularını, araştırma altyapılarını, ihtiyaç duydukları veya destek verebilecekleri iş birliği modellerini paylaşacaktır. Çalıştayda sizlerden gelen sorular arastirmainovasyon@erciyes.edu.tr adresinde toplanacak ve ilgili modaratöre ulaştırılarak cevaplanması sağlanacaktır.

Bilgi ve iletişim için : http://arastirmainovasyon.erciyes.edu.tr

Youtube Kanalları:
Erumedya : https://www.youtube.com/user/EruMedya
Erumedya2:https://www.youtube.com/channel/UCo9voRWVF7weDc3kqe0B09g




17.02.2021