+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » COST Bilgi Günü

COST Bilgi Günü

Değerli Araştırmacılar;

Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi (ETTO) tarafından, çevrimiçi düzenlenecek olan “COST Bilgi Günü” etkinliğine davetlisiniz.

COST Programı, bilimsel ve teknik araştırma ve geliştirme konularında ülkelerin ulusal düzeyde gerçekleştirdikleri projeler arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla oluşturulmuş bir Avrupa platformudur.  Benzer konularda araştırma yapan araştırmacıların bir araya getirilerek bilimsel bilgi paylaşım ve değişiminin sağlanması ve ortak sinerji oluşturarak Avrupa Araştırma Alanına yön vermektedir.

COST Çalışma Grubu Destek Programı, Bilim ve Teknolojide Avrupa İşbirliği Kuruluşu (European Cooperation in Science and Technology-COST Association) bünyesindeki COST Aksiyonu adı verilen uluslararası tematik ağlarda yer alan Çalışma Gruplarında (Working Group-WG) üye Türk araştırmacıların COST Aksiyonlarıyla konu bakımından uyumlu Ar-Ge projelerinin desteklenmesini amaçlamaktadır.

Konuşmacı: Prof. Dr. Mustafa ERSÖZ (TÜBA Asli Üyesi, EU COST Bilimsel Komite Üyesi)

Etkinlik; Çevrimiçi olarak, Tarih: 25 Haziran 2020 Perşembe günü, Saat: 10.00-12.00 arasında gerçekleştirilecektir.

 

Aşağıdaki linkten kayıt yaptıran araştırmacılara toplantı katılım linki gönderilecektir. Etkinliğe katılımınızı bekler iyi çalışmalar dileriz.

Kayıt Linki : https://forms.gle/Ca1kCUdHDtogJfmz8

 

Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi

Proje Destek Hizmetleri Birimi (0352 207 66 66 - 68333 – 68348)







 


22.06.2020