+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » Uluslararası Kapadokya IP Günleri 2018

Uluslararası Kapadokya IP Günleri 2018

Teknoloji Transferi Ekosisteminin Değerli Paydaşları,
 
Uluslararası Kapadokya IP Günlerinin bu yıl üçüncüsünü düzenleyerek çalıştayımızı geleneksel hale getirmiş olduk. Her yıl çalıştay içeriğine bir yenilik ekleyerek ilerleme gayemizle, bu seneki etkinliğimizi üç güne çıkartarak iki önemli workshop ekledik.

Türk Patent ve Marka Kurumu, Texas A&M University, MIT University - Massachusetts Teknoloji Enstitüsü ve European IPR Helpdesk gibi uluslararası kurum ve kuruluşların yanında Ankara Patent, Destek Patent, Erdem Kaya Patent, Yalçıner Patent ofislerinin de üst düzey yönetici bazında katılım göstereceği, Fikri/Sınai Mülkiyet Hakları alanında workshop, konferans, panel ve çalıştay şeklinde planlanmıştır.  Etkinlik boyunca üzerinde durulacak konular yine TTO profesyonellerinin gelişimine katkı sağlayacak, Fikri Haklar modülünün yaşadığı sıkıntılara çözüm bulmaya yönelik önemli konu başlıklarından oluşmaktadır.

Türkiye’deki birçok üniversitenin teknoloji transfer ofisi fikri mülkiyet hakları profesyonellerinin katılım göstermesi beklenen organizasyon, 5-7 Eylül 2018 tarihlerinde Kapadokya yöresinde, Ürgüp Dinler Otel’de gerçekleştirilecektir. Etkinliğin ardından 8 Eylül 2018 Cumartesi günü ise rehberli Kapadokya Turu gerçekleştirilecektir.

Teknoloji transferinin temeli olan Fikri/Sınai Mülkiyet Hakları konularının ekosistemin kanaat önderleri tarafından değerlendirilip, TTO’ların süreçteki rolü ve sorumluluklarının anlatılacağı Kapadokya Uluslararası IP Günleri 2018’de sizleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız.

Konferans programı ve detaylı bilgi için kapadokyaip.erciyesteknopark.com adresini ziyaret edebilir, 17 Ağustos 2018 tarihine kadar erken kayıt avantajından yararlanabilirsiniz.




24.07.2018