+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » BİGG ERCİYES BAŞVURULARI BAŞLADI!

BİGG ERCİYES BAŞVURULARI BAŞLADI!

Değerli Girişimci,

TÜBİTAK’ın Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı kapsamında açılan “1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı BiGG” başvuruları başlamıştır.

Erciyes Teknopark, BİGG ERCİYES adıyla bu programın resmi uygulayıcı kuruluşudur. Program, teknoloji yönü güçlü girişimlere 150.000 TL hibe desteği (geri ödemesiz) sunmaktadır.

BİGG ERCİYES ile girişimci adaylarının iş fikri başvuruları toplanarak değerlendirilecek, uygun bulunan iş fikirleri, iş fikri doğrulama süreçlerinden geçirilecek ve nitelikli iş planı hazırlama hususunda girişimcilere destek olunacaktır. Başvuru sahipleri Sera Kuluçka Merkezi ve Lab Erciyes Hızlı Prototipleme Atölyesi’nin imkânlarından öncelikli olarak faydalanabilecektir.

BİGG Erciyes’e Başvuru Yapabileceğiniz Alanlar

Akıllı Ulaşım
Yol Güvenliği, Otonom/Elektrikli Araçlar, Tümleşik Ulaşım Servisleri, Temiz Ulaşım, Otomotiv vb.

Enerji ve Temiz Teknolojiler
Enerji, Yenilenebilir Enerji, Enerji Verimliliği, Atıktan Enerji, Akıllı Binalar, Akıllı Şehirler, İleri Malzeme ve Kimya, Enerji Depolama, Çevre vb.

İleri İmalat ve Sanayi 4.0
Makina İmalat, Robotik, Otomasyon, IOT, Katmanlı/Hızlı Üretim, Endüstriyel Bilişim, Proses Teknolojileri, Malzeme/Kimya Teknolojileri vb.

İletişim ve Sayısal Dönüşüm
IOT, Ölçme-Test-Analiz, Elektronik Sistemler, İletişim, Eğitim, E-Sağlık, Büyük Veri, Sanal Gerçeklik, Bilgi Güvenliği, Siber Güvenlik, Oyun, Oyunlaştırma, Bulut Bilişim, Web Uygulamaları, Mobil Uygulamalar, Giyilebilir Teknolojiler, Ses/Görüntü/Metin İşleme vb.

Sağlık ve İyi Yaşam
İlaç, Tanı ve Analiz Kitleri, Biyomedikal/Malzeme, Gıda Güvenliği, E-Sağlık, Medikal cihazlar vb.

Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme
Su Verimliliği, Tohum, Akıllı ve Temiz Tarım, Fonksiyonel Gıda, Gıda Güvenilirliği, Su Ürünleri, Bitki Sağlığı, Hayvan Sağlığı ve Refahı vb.


Detaylı bilgi ve başvuru için www.biggerciyes.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Son başvuru tarihi 28 Şubat 2018.

Saygılarımızla,

BİGG ERCİYES Ekibi
Mehmet Yağcıoğlu  Kuluçka Hizmetleri Birimi Koordinatörü,   224 81 12 (117)
Harun Karakoç        Kuluçka Hizmetleri Birimi TTO Uzmanı,   224 81 12 (200)




07.02.2018