+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » ARAÇ SATIŞ İLANI/ Audi

ARAÇ SATIŞ İLANI/ Audi


2012 model Audi A6 3,0 TDI Quattro (Full Paket) Yeni Mahalle Aşıkveysel Bulvarı Erciyes Teknopark Tekno 3 Binası 2. Kat No: 28 Erciyes Toplantı Salonu Melikgazi / KAYSERİ  Tahmini Bedel 150.000,00 TL + KDV  İhale Tarihi 27/07/2017 İhale Saati 10:00

1- Yukarıda özellikleri belirtilen taşınır malın Açık Teklif Usulü ile hizasında yazılı tarih ve saatte Erciyes Teknopark A.Ş.’nin Yeni Mahalle Aşıkveysel Bulvarı Erciyes Teknopark Tekno 3 Binası 2. Kat No: 28 Erciyes Toplantı Salonu Melikgazi / KAYSERİ’de komisyon huzurunda satışı yapılacaktır.

2- İsteklilerin geçici teminat makbuzu veya banka teminatı, yasal yerleşim yeri sahibi olmaları, tebligat için adres göstermeleri, gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, vekâleten katılacakların noter onaylı vekâletname, özel hukuk tüzel kişilerin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya sicile kayıtlı bulunduğu ticaret ve sanayi odasından veya benzeri mesleki kuruluştan 2017 yılı içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameleri ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri veya ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olması şartı ile teklif mektuplarını posta ile iadeli taahhütlü olarak gönderebilecek, postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

3- Satılacak malın bedeli peşin olarak ödenecek, taşınır malla ilgili her türlü vergi, resim, harçlar ile alım satım yerinden alma giderleri alıcıya aittir.

4- Şirketimiz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta, yapılan ihaleyi gerekçe göstermeksizin iptal etmekte serbesttir.

5- İhale ile ilgili şartnameler mesai saatleri içinde Erciyes Teknopark A.Ş.’nin Yeni Mahalle Aşıkveysel Bulvarı Erciyes Teknopark Tekno 3 Binası 2. Kat No: 28 Melikgazi / KAYSERİ adresinde ücretsiz olarak görülebilir.

6-Aracın Durumu:

1. Motor %90 iyi durumda
2. Motor elektroniği hatasız
3. Airbag hatasız
4. ABS hatasız
5. Ön takım ve yürür aksam iyi durumda
6. Araç tamamen orjinal olup hiç boya bulunmamaktadır.




25.07.2017