+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » The Technology Showcase/ Yatırımcı Girişimci Buluşmasına Davetlisiniz

The Technology Showcase/ Yatırımcı Girişimci Buluşmasına Davetlisiniz

Kayseri’de ilk kez Erciyes Teknopark tarafından gerçekleştirilecek olan “The Technology Showcase/ Yatırımcı Girişimci Buluşması” etkinliği  23 Aralık 2016 Cuma günü saat 14.00’da, Erciyes Teknopark Tekno-5 Binası Konferans Salonunda düzenlenecek.

Girişimcilerin yatırımcılarla buluşacağı The Technology Showcase / Yatırımcı Girişimci Buluşması etkinliği kapsamında, Erciyes Teknopark firmaları, Startup Erciyes Atölye*(SERA) takımları ve teknoloji odaklı iş fikirlerine sahip akademisyenler, projelerine yatırımcı bulmak için sunum yapacaklar.

Etkinliğe ACT, İstanbul Startup Angels, TR Angels, GBA Galata Business Angels, Keiretsu ve Erciyes Business Angels Network (ERBAN) ağlarına bağlı Melek Yatırımcılarımız katılım göstermektedir.
Kayseri’de ilk kez gerçekleştirilecek olan Türkiye genelindeki melek yatırımcıların katılacağı bu etkinlikte sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

* Erciyes Teknopark tarafından yürütülen Startup Erciyes Atölye (SERA); ticari değer taşıyan, teknoloji odaklı proje iş fikirleri olan genç girişimci adaylarını başarılı birer girişimci olarak yetiştirmeyi amaçlayan uygulamalı bir ön kuluçka programıdır. Program içeriğinde iş fikrini geliştirme aşamasında olan girişimciler olduğu gibi devlet Ar-Ge desteklerinden (Teknogirişim, TÜBİTAK BİGG 1512 vb.) yararlanmış, ticari faaliyetlerini sürdürmekte olan firmalarımız da yer almaktadır. 

İletişim:
Metin ER
TTO Uzmanı
Kümelenme ve Yatırımcı Ağları
0352 224 81 12 / ( 183)
0546 656 78 78
metiner@erciyesteknopark.com


09.12.2016