+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » Uluslararası Havacılık ve Uzay Teknolojileri AR-GE Proje Organizasyonu Duyurusu

Uluslararası Havacılık ve Uzay Teknolojileri AR-GE Proje Organizasyonu Duyurusu

13 – 14 ve 15 Ekim 2016 tarihlerinde, Kayseri’de Erciyes Teknopark ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından  Havacılık ve Uzay Teknolojileri konusunda, uluslararası katılımlı, yüksek kalitede bir organizasyon düzenlenecektir.

Organizasyon kapsamında Uluslararası katılımlı bir Ar-Ge proje pazarı etkinliği, Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında uluslararası firmalar arasında ikili görüşmeler ve Horizon 2020 projeleri için ortak bulmaya yönelik bir Brokerage Event (Aracı olma etkinliği) ve ilgili alanda uluslararası düzeyde ilgi çekecek konferanslar düzenlenecektir.

Organizasyon için Bremen Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Azerbaycan Milli İlimler Akademisi ile Erciyes Üniversitesi arasında iş birliği sözleşmesi imzalanmıştır. Bremen Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Avrupa genelinden kaliteli Ar-Ge projelerinin organizasyona katılımı için görev alacaktır.

Airbus Defence organizasyona katılım sağlayacaktır ve Keynote Spekaer konuşmacısı Airbus Defence’den üst düzey bir yetkili olacaktır.

Organizasyona projelerinizle katılım sağlayabilir ve Brokerage event de uluslararası işbilirliği fırsatları yakalamak için ikili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

Katılım için lütfen  http://aeroex.org/index.php/registernow/  tıklayınız.


Organizasyon Hakkında

Organizasyon Adı: Uluslararası Havacılık ve Uzay Ar&Ge Proje Organizasyonu – Aeroex
Web Sitesi: www.aeroex.org
Tarih: 13, 14 ve 15 Ekim 2016
Yer: Ommer Hotel – Kayseri
İletişim: Harun Karakoç – TTO Uzman Yardımcısı
Telefon: 0352 224 81 12 – Dahili: 200


01.07.2016