+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » Cost Projesi Yazma Eğitimine Davetlisiniz

Cost Projesi Yazma Eğitimine Davetlisiniz

Değerli Akademisyenler,
Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından 14 Haziran 2016 tarihinde TÜBİTAK Uzmanı Murat TILTAK’ın katılımıyla “COST Projesi Yazma Eğitimi” düzenlenecektir. Siz değerli akademisyenlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

“COST, ulusal kaynaklarla desteklenmiş araştırma projelerinin Avrupa düzeyinde koordinasyonunu sağlamak ve Avrupa bilim insanlarının ortak çalışmalarını desteklemek amacıyla kurulmuş olan bir organizasyondur. Açık adı, “Bilim ve Teknolojide Avrupa İşbirliği (European Cooperation in Science and Technology – COST) dir. COST’un misyonu, Avrupalı araştırmacılar arasında etkileşim ve işbirliğini destekleyerek; Avrupa’yı barışçıl amaçlar için bilimsel ve teknik araştırmada güçlendirmektir. COST ulusal olarak desteklenen araştırma projelerinin yürütücülerinin Avrupa düzeyinde oluşturulmuş ağlara (aksiyonlara) dahil olmalarını sağlamaktadır.”
COST ile ilgili daha fazla bilgi için;  http://www.tubitak.gov.tr/tr/kurumsal/uluslararasi/cok-tarafli-programlar/cost/icerik-cost

Katılım durumunuzu en geç 13 Haziran 2016, Pazartesi saat 17:00’a kadar hulyagumus@erciyesteknopark.com adresine yazarak ya da aşağıdaki kayıt bağlantı formunu doldurarak bildirmenizi rica ederiz.

Etkinliğe kayıt olmak için lütfen tıklayınız http://goo.gl/forms/RBETBX7oiIRxhdhD2

Tarih  : 14 Haziran 2016 Salı
Saat   : 10:30 -13:00
Yer     :  Erciyes Teknopark Tekno 1 Toplantı Salonu

Saygılarımızla,
Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi


08.06.2016