+90 352 224 81 13
Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » ERA HDHL ERANET Cofund Çağrısı Açıldı

ERA HDHL ERANET Cofund Çağrısı Açıldı

Avrupa Komisyonu tarafından Ufuk 2020 Programı kapsamında desteklenen ve TÜBİTAK’ın da ortakları arasında yer aldığı ERA HDHL Cofunded Call Biomarkers in Nutrition and Health projesi kapsamında bir proje hazırlık çağrısına çıkılacaktır. Çağrı kapsamında beslenme ve sağlık alanındaki biyobelirteçlerin belirlenmesi ve geliştirilmesi konusunda uluslararası ve disiplinlerarası araştırma ve inovasyon projelerinin desteklenmesi hedeflenmektedir.

Çıkılacak çağrı için Ortak Çağrı Sekreteryası tarafından iki aşamalı değerlendirme yapılacaktır. İlk aşamada ön öneriler (pre-proposal) talep edilmeye başlanmıştır. Ön öneriler için başvurular 16 Şubat 2016 tarihinde açılmış olup son başvuru tarihi 19 Nisan 2016 (16:00:00 CET)’dır. Ön önerilerini elektronik başvuru sistemi üzerinden yapmış olan araştırmacıların ayrıca TÜBİTAK HDHL Proje Ön Başvuru Formunu basılı ve imzalı olarak en geç 26.04.2016 tarihine kadar TÜBİTAK-SBAG Tunus Cad. No: 80 Kavaklıdere/ANKARA adresine iletilmelidir. İkinci aşamaya geçmeye hak kazanan araştırmacılardan tam öneriler (full proposals) istenecektir. Ön öneriler ve tam öneriler partnerler tarafından ortak hazırlanabilir; ancak başvurular sadece koordinatörler tarafından elektronik başvuru sistemi kullanılarak yapılmalıdır.

Çağrı hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için http://www.tubitak.gov.tr/tr/duyuru/era-net-hdhl-cofund-proje-cagrisi-acildi ve http://healthydietforhealthylife.eu/index.php/news/237-open-era-hdhl-cof... adreslerini ziyaret edebilirsiniz.


İletişim için : Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi (ETTO)
Tel: 0(352) 224 81 12
E-mail: info@erciyestto.com


08.03.2016